Φυσικά ανεπεξέργαστα μέλια παράγωγων κατατάσσονται στα μη κανονικά και στα νοθευμένα και τα εισαγόμενα υποβαθμισμένα μέλια κατατάσσονται στα κανονικά! Το κενό στην νομοθεσία δημιουργεί τις ελληνοποιήσεις και οδηγεί στις χαμηλές τιμές παραγωγού που έχουμε τώρα στην αγορά.
Γιατί δεν νομοθετείται οι γυροσκοπική ανάλυση μελιού η οποία θα έδειχνε με βεβαιότητα την βοτανική και γεωγραφική προέλευση του;
Δείτε την εισήγηση του κ. Ανδρέα Θρασυβούλου στο 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας.
Στηρίξτε το EL00044 κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου